
„Starbucks Holiday Menu“ sugrįžta, įnešdamas šventinės nuotaikos į jūsų kavos rutiną! Šių metų asortimentą sudaro jaukūs žiemos skoniai, pavyzdžiui, pipirmėčių, karamelės brulė ir cukraus sausainiai, derinami su klasikiniais „Starbucks“ pasiūlymais, kad kitą kartą gurkšnotumėte sezoniškai.
„MyFitnessPal“ paprašė Joannos Gregg, registruotos „MyFitnessPal“ dietologės, patarimų, kaip pakeisti meniu, kad galėtumėte pasiekti savo sveikatos ir gerovės tikslus ir mėgautis daugybe puikių „Starbucks“ siūlomų galimybių.
Svarbu atsiminti, kad mėgautis mėgstamu šventiniu gėrimu originalia forma yra puiku, ypač jei norite pasimėgauti retkarčiais. Šios modifikacijos yra tiesiog pasirinkimas tiems, kurie nori dažniau mėgautis šiais sezoniniais skoniais ir nesilaikyti savo mitybos tikslų. Nereikia keisti kiekvieno gėrimo – svarbiausia yra balansas.
Patarimai, kaip pakeisti „Starbucks“ šventinio meniu gėrimus
Šiuos sezoninius gėrimus galima įsigyti tik ribotą laiką, tad mėgaukitės jais! Tačiau jei geriate juos dažniau, raskite savo pasirinkimą žemiau ir apsvarstykite Gregg siūlomus pakeitimus, kurie gali sumažinti bendrą kalorijų, cukraus ir riebalų kiekį jūsų gėrime!
Pipirmėčių Mocha
Jei esate aukštas, geriate 350 kalorijų, 13 g riebalų ir 42 g cukraus.
„Užsisakykite „Tall“ su neriebiu arba sojų pienu, kad sumažintumėte kalorijų ir riebalų kiekį, bet išlaikytumėte baltymus, 1 pompą pipirmėčių sirupo ir 1 pompą mokos padažo, palyginti su 3, ir laikykite plaktą grietinėlę ir šokoladinį garbanos užpilą, nes tai suteikia mažiau kalorijų ir cukraus“, – siūlo Greggas.
Caramel Brulée Latte
Jei esate aukštas, geriate 310 kalorijų, 11 g riebalų ir 36 g cukraus.
Greggo patarimas? „Užsisakykite Tall, su neriebiu arba sojų pienu, kad sumažintumėte kalorijų ir riebalų kiekį, bet išlaikytumėte baltymus ir 1 pompą karamelinio brulé padažo, palyginti su 3. Taip pat galite paprašyti lengvo plaktos grietinėlės ir karamelinio grietinėlės užpilo, kad sumažintumėte cukraus kiekį, bet vis tiek mėgaukitės šio gėrimo skoniu!
Ledinio cukraus sausainių Latte
Dėl didelio dydžio jūs geriate 210 kalorijų, 4 g riebalų ir 31 g cukraus.
„Šis gėrimas iš pradžių yra šiek tiek lengvesnis nei kiti, o ledas sumažina skysčio kiekį puodelyje. Taigi galite užsisakyti didesnį kiekį”, – sako Greggas. „Užsisakykite „Grande“ su neriebiu arba sojų pienu, kad sumažintumėte kalorijų ir riebalų kiekį, bet išlaikytumėte baltymus, 2 pompas cukraus sausainių sirupo ir pabarstukus pasiliktumėte šiek tiek daugiau!
Atostogų sezonas yra puikus laikas mėgautis šventiniais skoniais, nesvarbu, ar užsisakote mėgstamą gėrimą tokį, koks yra, ar išbandysite vieną iš šių lengvesnių modifikacijų. Paprasti apsikeitimai, pvz., neriebaus ar sojų pieno pasirinkimas, sirupo pompų mažinimas arba lengvų užpilų prašymas, gali padėti jums dažniau mėgautis specialiais sezono gėrimais ir nesilaikyti savo tikslų. Atminkite, kad svarbiausia rasti tai, kas tinka jums ir jūsų gyvenimo būdui.
Dažniausiai užduodami klausimai: „Starbucks“ šventiniai gėrimai
Ar turėčiau keisti savo šventinius gėrimus kiekvieną kartą užsakydamas?
Visai ne. Mėgautis savo mėgstamu sezoniniu viso skonio gėrimu originalia forma puikiai tinka, ypač jei jo geriate retkarčiais. Šios modifikacijos yra tiesiog pasirinkimas tiems, kurie nori dažniau mėgautis šventiniais gėrimais ir laikytis savo mitybos tikslų.
Ar sirupo pompų mažinimas tikrai pasikeis?
Taip. Kiekvienas sirupo pompa papildo jūsų gėrimą kalorijų ir cukraus. Pavyzdžiui, sumažinus nuo 3 pompų iki 1 arba 2 pompų, cukraus kiekis gali sumažėti, o kartu suteiktų trokštamą šventinį skonį.
Ar neriebus pienas ar sojos pienas yra geresnis pasirinkimas modifikacijoms?
Abu yra geri variantai, atsižvelgiant į jūsų tikslus. Neriebus pienas sumažina kalorijų ir riebalų kiekį, išsaugo baltymų kiekį, o tai padeda jausti sotumą. Sojų pienas teikia panašią naudą tiems, kurie renkasi arba kuriems reikia ne pieno produktų dėl laktozės netoleravimo, tačiau vis tiek aprūpina baltymus.
Įrašas Dietologė dalijasi, kaip ji pakeis „Starbucks“ šventinio meniu gėrimus, pirmiausia pasirodė „MyFitnessPal“ tinklaraštyje.