
Man malonu pranešti, kad išankstiniai užsakymai dabar yra atviri Kaip ne senti kulinarijos knygospasirodys balandžio 22 d. Šis labai lauktas mano „New York Times Best Pardavėjo“ kulinarijos kompanionas, kaip nesenėti, yra gražiai apnuoginta kulinarijos knyga su daugiau nei 100 receptų, kuriems vėl buvo sukurta Robinas Robertsonas, kuris padės jums sveikai ir gyvybingai senėti. Kiekviename iš šių paprastų, mitybos kupinų patiekalų naudojami ingredientai, kurie buvo įrodyti siekiant skatinti sveiką gyvenimo trukmę, ir įkvėpimas buvo semiamas iš tų vietų visame pasaulyje, kur žmonės tradiciškai gyvena ilgiausiai.
Pvz., Manoma, kad ryškūs antocianinų pigmentai uogose atspindi jų naudą mūsų pažinimo funkcijai, regėjimui, uždegimui, cukraus kiekiui kraujyje, arterijos funkcijai ir cholesterolio kiekiui, todėl valgykite uogas, gerkite hibisko arbatą ir mėgaukitės pikantiškais šaltiniais, pavyzdžiui, purpuriniu saldžiu saldumu Bulvės. Pvz., Kalbant apie mūsų sąnarius, braškės, imbieras ir ciberžolė buvo nustatyta, kad jie padeda sergant keliais osteoartritu, o tai yra pagrindinė vyresnio amžiaus suaugusiųjų negalios priežastis.
Gaukite pasirašytą knygų plokštę
Kai iš anksto užsisakysite savo „Kaip nesenėti kulinarijos knygos“ kopiją, paaukokite naudodami šią formą ir, kaip mano palaikymo įvertinimą, pasirašysiu knygų lentelę, kuri jums bus išsiųsta. „Bookplate“ puikiai tiktų priekiniame knygos viršelyje ir padarys puikų laikį sau ar papildomą ypatingą dovaną mylimam žmogui. Kaip visada, ačiū už palaikymą ir atsidavimą naujausiam įrodymais pagrįstai mitybai. Galima įsigyti tik ribotą skaičių knygų, todėl būtinai iš anksto užsisakykite mano naują kulinarijos knygą ir paaukokite šiandien!
Laukdami, kol atvyks knyga, peržiūrėkite mano vaizdo įrašus apie senėjimą, stebėkite mūsų socialinę žiniasklaidą, kad gautumėte kai kuriuos receptus, ir išbandykite šį skanų tempeh ir grybų čili.
Tempeh ir grybų čili su kukurūzais ir kalendra
Padaro 6 porcijas
Smulkinti grybai ir tempeh prideda puikią tekstūrą ir nuoširdumą šiam kvapniam čili, kuris sprogsta su pupelėmis, pupelėmis, kukurūzų branduoliais ir kalendra. Šis receptas reikalauja „Cremini“ grybų, nes jie gerai laikosi troškinių ir čili. Jei nepasiekiama, galite pakeisti balto mygtuko grybus.
- 8 uncijos tempeh
- 1 raudonas svogūnas, susmulkintas
- 1 raudonasis paprikas, susmulkinti
- 1 šaukštas balta miso pasta, sumaišyta su ¼ puodelio karšto vandens
- 3 česnako skiltelės, susmulkinti
- 8 uncijos kremini grybai, susmulkinti
- 2–3 šaukštai čili miltelių (švelnūs arba karštai)
- ½ šaukštelio džiovinto raudonėlio
- ½ šaukštelio žemės juodo kmyno
- ¼ šaukštelio žemės pippali arba juodųjų pipirų
- 2 (14,5 uncijos) skardinės be druskos susmulkintų pomidorų, nusausinti
- 3 puodeliai, paruošti arba 2 (15 uncijų) be BPA arba „Tetra Pak“ be druskos, be tamsios inksto pupelės, nusausintos ir nuplautos
- 1 puodelis šviežių arba atšildytų šaldytų kukurūzų branduolių
- ½ puodelio pjaustyto šviežios kalendros
Garinkite „Tempeh“ garlaivio krepšyje virš puodelio su maždaug 2 coliais verdančio vandens 10 minučių, tada nusausinkite, rupiai supjaustykite ir atidėkite.
Įkaitinkite ¼ puodelio vandens dideliame puode ant vidutinės ugnies. Įpilkite svogūnų ir paprikų, uždenkite ir virkite, kol suminkštės, maždaug 5 minutes.
Įpilkite MISO mišinio ir česnako, tada įmaišykite rezervuotą tempeh, grybus, čili miltelius, raudonėlį, juodą kmyną ir Pippali. Virkite iki kvapiųjų, maždaug 1 minutę. Įpilkite pomidorų, pupelių ir kukurūzų.
Uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies, retkarčiais maišydami, kol čili bus stora ir kvapni, maždaug 30 minučių. Įmaišykite kalendrą. Jei čili yra per storas, įmaišykite į šiek tiek vandens. Patiekite karštą.
Kaip visada, visos pajamos, kurias gaunu iš visų mano knygų, yra paaukotos tiesiogiai labdarai.